Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Ursa Trail 2021

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε μπει σε μια κατάσταση αλλαγών και ανατροπών. Εμείς κάνουμε σχέδια αλλά ο κορωνοϊός γελάει μαζί μας. Παρ’ όλα αυτά δε σταματάμε να αισιοδοξούμε  και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να υπάρχει μια κανονικότητα στη ζωή μας όπως τη γνωρίζαμε πριν την πανδημία πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Θεωρούμε πως η άθληση είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες  λειτουργίας μιας υγειούς κι εύρωστης κοινωνίας.

Οι αγώνες Ursa Trail όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούν αυτούς τους σκοπούς  συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία σε οικονομικό επίπεδο αλλά και διαμορφώνοντας μια υγιή νοοτροπία σε σχέση με την άθληση και τη προστασία της φύσης.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων έχει καθιερωθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαϊου. Καθώς τα περιθώρια στενεύουν χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πολιτεία σχετικά με την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε τους αγώνες δυο εβδομάδες μετά για το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου 2021. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει καταθέσει η HARTA στο αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ.

Ελπίζουμε μέχρι τις 15 Μαϊου να δοθεί το πράσινο φως σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων και να ξεκινήσουν οι εγγραφές.

Οι προγραμματισμένοι αγώνες είναι: Παρασκευή 11 Ιουνίου Κatara Vertical-Σάββατο 12 Ιουνίου Ursa Trail 40km-Κυριακή 13 Ιουνίου Ursa Trail 21km.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν οι αγώνες στη νέα ημερομηνία, θα μετατεθούν για τον Μάιο του 2022.

Για όσους αθλητές  έχουν κρατήσει την εγγραφή τους από το 2020 σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στην ιστοσελίδα μας: www.ursatrail.gr